VVard with V dots
 Renovation of a old ward with historical hospital
STATUS :          Completed, 2018
TYPE :               Renovation / Commercial / Interior
LOCATION :     New Taipei City, Taiwan
DESIGN :          B+P Architects
TEAM :              Jeff Tsai / Chi Chung / Neo Lin
CLIENT :           Taiwan Corp. Sustainable Urban Association
Ward with V dots is to reinvigorate the space of an old hospital and assist the vulnerable teenagers to regrow.
This old hospital with 70 years of history is now the important rejuvenating base for the old residents in Sanxia and it will become the life skills training venue for local vulnerable and highly attention-required students in the future. Meanwhile, it will also be a place for factory tours and as the internship store. The strategy for its space development is based on how to connect the future applications and the framework of the building. B+P Architects tried to show our respect to the old but reborn space to make it with new leaves on an old tree so the features of the original wardrooms are kept and maximized.
1/1