Paper Roof
B+P-Architects-Exhibition-Design_DSC6173
STATUS :          Completed, 2019
TYPE :               Exhibition
LOCATION :     Hsinchu City, Taiwan
DESIGN :          B+P Architects
TEAM :              Jeff Tsai / Happy Pong / Kevin Kao
CLIENT :           Taiwan’s Ministry of Education
The former warehouse, which was previously used by the military now has been transformed into an exhibition space for students featuring a paper roof. Paper curtains were attached to the original steel roof framework of the building, creating a tent-like paper structure, dividing the exhibition into individual sections. The project was introduced by Taiwan’s Ministry of Education.
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1